Annonsörer

Nedan är annonsörer & samarbetspartners listade och N-TRADE RACING vill passa på att tacka dessa företag för den fina stöttningen. Utan er hade hojkörningen inte varit möjlig. STORT TACK !!!

 

N-TRADE RACING uppmanar alla att gynna dessa företag då de stödjer svensk motorsport.

 

Sundsvalls Gummiverkstad   

Sundsvalls bästa gummiverkstad. Bildäck, fälgar mm köper ni självklart där. De fixar balansering och omläggning mellan sommar- och vinterhjul mm. De har även tvätt och förvaring av dina däck som inte sitter på ditt fordon. Sundsvalls Gummiverkstad AB har uppnått ett godkänt resultat i den tekniska/kommersiellt inriktade revisionen som SP, Sveriges Tekniska Forsknings-institut genomfört. Bolaget är således titulerat Kvalitetscertifierad Däckspecialist, alltså det självklara valet av gummiverkstad i Sundsvall.

 

advokatfirmansigvardsson

Advokatfirman Sigvardsson

Advokatfirman Sigvardsson kan hantera de flesta juridiska ärenden, men har valt att fokusera på att hjälpa de som har köpt en villafastighet med dolda fel, samt företag med kommersiella tvister och juridiskstrategisk rådgivning. Så har ni köpt, eller vet ni någon som har köpt, en fastighet där det upplevs något som helst problem med den fastigheten. Kontakta Advokatfirman Sigvardsson så kan de hjälpa till.

 

fbtd

Filip Backlund Trackdays

Filip Backlund Trackdays är en av de ledande bandagsarrangörerna i Sverige och Norden och har hållit på med detta i över 10år.

Deras bandagar vänder sig till förare på alla nivåer och genom Filip Backlund Trackdays med sina partners skapar de mervärden för dig som kund och hjälper dig att bli en bättre, snabbare och säkrare motorcykelförare.

PRORACING - 300

PRORACING

PRORACING säljer Racingmotorcyklar, utrustning och tillbehör och driver även Filip Backlund Trackdays som är en av de ledande bandagsarrangörerna i Sverige och Norden och har hållt på med detta i över 10år.

 

Profildekor200

 

Sundsvalls Profildekor   

Profildekor levererar helhetslösningar inom bildekor, skyltar samt exponeringssystem och tar hand om allt från idé och design till montering och färdig leverans. Vänd er till dem för att optimera exponeringen.

 

Atea-Logo-300

ATEA  

Tillsammans med sina kunder i hela landet bygger Atea Sverige med IT. De har ett heltäckande utbud av produkter och tjänster, och hjälper dig med hela kedjan – från design, utveckling och produktförsörjning till funktion och underhåll. Genom att skapa en IT-infrastruktur i världsklass är Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige.

 

rse logo

Racing School Europe 

Racing skola med dubbla Superbike världsmästaren Troy Corser. Deras mål är att göra förare bättre, snabbare och säkrare. De har utvecklat ett professionellt träningsprogram som de anpassar till varje unik förare vare sig man är nybörjare eller kör racing. Ålder eller erfarenhet spelar ingen roll.

ONE

ONE Trackday Events

ONE Trackday Events har stor erfarenhet av trackdays och events.Under perioden 2008-2013 organiserade de flera härliga events runt om i Sverige och Europa. Från 2016 och fram till idag har de dessutom drivit SEC, Svenska Endurancecupen. Med stor nyinköpt trailer kommer de att vara det givna valet för bankörningar utomlands.

  

FreppoMedia

Freppo Media   

Freppo Media är din kompletta Reklam- och Mediapartner. Arbetar inom de flesta områden som rör hemsidor, reklam, videoproduktion, trycksaker, fotografering m.m. Kontakta Freppo Media för mer information.

  

freppo

Freppo Systems   

Freppo Systems är din kompletta IT-, Reklam- och Fotopartner. Arbetar inom de flesta områden som rör din IT-miljö, funktionella webbplatser, reklamblad, tryck m.m. Driver även webhotell med e-post tjänster. Kontakta Freppo Systems för mer information. 

Bernerslogo 

Berners

Berners lackavdelning är de som lackar allt åt N-TRADE RACING med fantastiskt resultat. Vänd er med fördel till dem när

ni behöver lacktjänster.

  

ProJob

 

ProJob

ProJob är en av Sveriges ledande leverantörer av fräscha, funktionella och ergonomiskt riktiga arbetskläder av högsta kvalité. Kläderna är framtagna av människor med stor erfarenhet från yrken som kräver hårda tag för kläderna. Kollektionen har något att erbjuda de flesta yrkeskategorier och fungerar givetvis utmärkt både i arbetet och på fritiden. Deras produkter kan ni bl.a köpa här hos firman N-TRADE .

 

Bactor

Bactor MC

Bactor har verkligen etablerat sig som en stor leverantör av racingprodukter och tuning på den svenska marknaden. Sina racingerfarenheter och sin racingkunskap tar de med sig till verksamheten. Med de bästa komponenterna och tillbehören vare sig det är för gatbruk, bankörning eller tävlingsverksamhet, kan du vara trygg i ditt val av Bactor som leverantör och du kan även handla direkt i deras webshop. 

 

Northbike

 

Northbike är en av Nordens största MC handlare. Återförsäljare för Honda, Kawasaki, Triumph, KTM, BMW och HD. De har en välsorterad butik och de ordnar bra finansiering för dina inköp. Nu kan ni även handla direkt i deras webshop på nätet.

 

AVD - Audio Video Design

AVD - Audio Video Design. Det självklara valet när det gäller ljud och bild. Här hittar man många av världens finaste varumärken. Noga utvalt inom HiFi, hemmabio och bilstereo, för att du som kund skall få det bästa för din budget.

 

 

Anima Hälsofokus

Anima Hälsofokus har yoga och massage som specialité och de har flyttat in i nya fina lokaler på Östra Långgatan 34 i Sundsvall.

Nu kan ni även boka massagetid direkt via webben http://bokadirekt.se/Bookings/Default.aspx?sru=5709

nettefoto

Nettefoto.se

Din fotograf i Sundsvall. Fotograferar allt. Produkter och företagsmarknadsföring, events, familjefoton, bröllop, personfoton, modeller mm mm.

 

N-TRADE

Textilreklamföretaget som hjälper dig att synas och se bra ut. Via hemsidan kan ni ladda ned kataloger med priser i PDF format till er dator. Vi är givetvis återförsäljare av ProJobs fina arbetskläder.

Det är även firman N-TRADE som driver racingverksamheten. Därav namnvalet N-TRADE RACING.